KONTAKT


+46 (0)702480160


För detaljerad information och en exakt offert, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.


KONTAKT

Elektriska installationer

Arek EL erbjuder dig som kund kvalitativa tjänster inom elinstallationer, service och underhåll, industri elinstallationer, felsökning, styr och reglar, köksrenovering, badrumsrenovering, golvvärme, etc. inom EL Installation.

Nätverksinstallationer

Vi genomför våra nätverkssinstallationer i alla typer av kontorsmiljöer, lägenheter, flerfamiljshus och villor. Installationerna utföres av vår egna personal med lång erfarenhet.

Byggnadsarbeten

Genom gedigen och lång erfarenhet inom el- och styr branschen samt samarbete med många företag från regionen Halmstad finns resurser att utföra allt i från mindre arbeten till stora omfattande entrepenader.

UTHYRNING & INSTALLATION AV -BYGGSTRÖM/BYGGBELYSNING

KNX-installationer

Med KNX-systemet blir det omöjliga äntligen möjligt. Knyt ihop belysning, värme/kyla, ventilation, larm/övervakning, solskydd, ljud med hjälp av ett kontrollsystem. En KNX-installation säkerställer att övervakningen och styrningen av ditt hem eller din fastighet sker på ett framtidssäkert sätt.

Tack vare KNX skapar det förutsättningar för dig att skräddarsy ditt system uitfrån de behov som finns. Oavsett om du behöver kunna styra och övervaka villan eller en stor industri finns det en lösning för dig. Den beror främst på att alla KNX certifierade produkter är helt kompatibla och kan fritt blandas oberoende av fabrikat.

Fibaro Smart Hus

Smarta hem är ett ganska nytt begrep i svenska hushåll men vi har sneglat på dessa lösningar i en längre tid och har under den tiden skaffat oss oss en bred kunskap i vilka lösningar man kan få till för att underlätta livet med roliga och smarta funktioner. Lösningar som du tidigare bara sett på tv finns nu tillgängliga för dig! och vi gör det till och med lättanvänt.I begreppet smarta hem innefattar vi allt ifrån smarta och snygga installationer av hemelektronik till ljussättning, styrsystem och energisparfunktior för hela hemmet.

Solcellsteknik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec aliquam faucibus nunc, eget ultricies mauris faucibus eget. Curabitur ipsum orci, aliquet id volutpat sed, pretium eget ante. Morbi volutpat, urna sed fringilla gravida, nisi leo laoreet justo, eget lobortis justo eros id mi. Morbi sit amet sollicitudin justo.